Zij schreven een review

Zonder steekpenningen

Niet twijfelen

Er zijn veel tekstschrijvers, maar er zijn er weinig écht goed. Ida is er zo eentje. Als klanten vragen of ik een goede tekstschrijver ken, dan geef ik Ida’s contactinfo. Altijd. Ik heb er zelfs een standaard mailtje voor. Dus mocht je nog twijfelen… niet doen. Nergens voor nodig.

Chris Rommers, websiteadvies & conversieverhoging

Van citroen naar ananas

Nu ik met Ida samenwerk, ben ik eindelijk waar ik wil zijn. Haar tekstwerk is kraakhelder, laagdrempelig en meteen raak. Dankzij onze samenwerking durf ik mezelf veel steviger neer te zetten. Stelliger, maar ook losser. En vooral: met veel meer lef.
Eerlijk is eerlijk: het tarief was even wennen. Ida is niet de goedkoopste tekstschrijver. Maar wel de beste. Geef haar een citroen – en ze tovert ‘m om in een ananas.

Tom Sebastian, Beauty Business Coach

Precies goed

Wat een opluchting dat ik niet meer hoefde te schrijven! Ik worstelde met mijn webteksten, maar ik had geen energie om er nóg een keer voor te gaan zitten. “Neem contact op met Ida”, tipte iemand, “gegarandeerd de moeite waard.” Hij had gelijk. Het contact met Ida voelde meteen vertrouwd. Ze interviewt to the point, ze vraagt door. En wat was ik verrast toen ik de teksten onder ogen kreeg. Preciés de goede toon, sfeer en energie.

Lia de Beer, Verhalensmeders

Hele inrichting van de website aangepakt

Ik was al zeker een half jaar bezig met mijn websiteteksten, maar ze bleven maar rammelen. Iemand raadde me Ida aan, en tijdens onze kennismaking wist ik al: ja, dit komt goed. Ida zorgde niet alleen voor speels pakkende teksten, ze heeft de hele inrichting van de website aangepakt. En: ze adviseerde ook welk beeldmateriaal ondersteunend werkt en waar ik de testimonials moest plaatsen. Heel handig. Ida werkt met een heldere planning en duidelijke afspraken, maar ze stond gelukkig ook open voor mijn feedback. Uiteindelijk zijn mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Ik ben trots op het eindresultaat en raad iedereen aan om met Tekstbestendig te werken.

Nel Schippers, Ritmes in je Rugzak

Een verademing

Met Ida werken was een verademing. Down the line heeft ze teksten voor me geschreven, maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Niet alleen staat mijn marketingverhaal op poten, ik weet ook hoe ik me richting de wereld moet uiten in wat ik doe. Hierdoor hoef ik de teksten waarschijnlijk niet eens te gebruiken, omdat alleen de gedachtegang die we samen ontwikkeld hebben me al op het podium krijgt waar ik wil staan.

Maarten Raaijmakers, Tijd voor Team

Sprankelnieuw

Ida herschrijft onze belangrijkste webpagina’s. Essentieel, want ik heb een online bedrijf: we drijven als een kurk op onze website. Eerst deden we het allemaal zelf. En dat waren aardige teksten. Maar het zijn er best veel, en op een gegeven moment kun je die webpagina’s niet meer zien. En dan komt Ida met haar frisse blik – en dan stuurt ze weer een steengoeie sprankelnieuwe pagina die precies past bij mijn bedrijf! 

Hedwig Schlotjes, E-learning Made Easy

Beter vindbaar en meer bezoekers

Mijn website www.ouderoverleg.nl is een stuk beter vindbaar door Ida’s teksten. Ook heb ik nu aantoonbaar meer bezoekers en meer aanvragen via het contactformulier. Onze samenwerking verliep soepel en harmonieus bovendien. Heel prettig.

Marcel Mateman, Mateman Software Consultancy

Ik verwachtte wel iets

Ik had al gehoord dat Tekstbestendig goed is, dus ik verwachtte wel iets. En ja: Ida is top! Ze neemt de tijd voor je, vraagt goed door en ze laat je nadenken over alle aspecten van je bedrijf. 

Camiel Helming, groenexpert

Grijs washandje

Toen ik Ida voor het eerst ontmoette, wist ik het: met die vrouw moet ik een keer samenwerken. Ik was onder de indruk van wat ze zei en hoe ze dat zei. En vooral van wat ze vroeg. Zó geïnteresseerd in mij en mijn vakgebied. Met de wil om mij en mijn werk te begrijpen en er diep in door te dringen.

Toen ik haar twee jaar later vroeg wat ze van onze website vond, zette ik me schrap (Ida’s kritiek is zelden mals, maar altijd terecht en gefundeerd). “De site is als een wit washandje dat door de bonte was is gegaan”, zei ze. “Grijs dus”, voegde ze er nog aan toe.

Ik moest hard lachen. Dat was de spijker op z’n kop. En hier was iemand die het gewoon even zei. Ons verhaal was niet helder, we spraken ons niet uit op onze website. Terwijl we dat in reallife juist wel doen.

Ida schreef niet alleen hele mooie en heldere teksten voor ons, maar ze leerde mij ook dat waar ik voor sta ook gewoon ‘gedrukt’ mag staan. Een standpunt innemen, een punt maken. Dat is niet grijs, maar uitgesproken kleurrijk.

Anna Wolthaus, Flipped Professionals in Learning

Zwicht niet

“Professioneel, snel en verrassend. Zo typeer ik Ida. Ik zocht een ervaren tekstschrijver die niet zwicht voor mijn eigenzinnigheid. Ik wilde iemand die spiegelt, me scherp houdt, prikkelt en uitdaagt. Nou, dát kreeg ik. Ik moest even slikken van haar stevige positionering, maar ik voelde al snel een klik.

Met haar talent voor inleven, taal, schrijven en spiegelen heeft Ida precies die teksten geschreven die ik voor me zag. Ze gaf woorden aan mijn beelden, op een professionele en verrassende manier. 

Dick Rochat, leiderschapscoach

Tekstkameleon

Ida is een veelzijdige tekstkameleon met humor, scherpte en focus. Ze weet de hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en presenteert het geheel veel krachtiger. Ik ben enorm blij met haar vakmanschap.

Richard de Leth, OERsterk

Expert

Ik heb met ontzettend veel copywriters gewerkt. Met Ida voelde ik voor het eerst dat ik het schrijfproces los durfde te laten. Het was zo’n opluchting dat het tekstwerk uitbesteed was aan een topper en een expert. Dat gevoel heb ik bijna nog nooit gehad in een samenwerking. Heerlijk.

Mariëlla Serra, Serra Coaching

Met effect

Ida is een tekstkunstenaar! Ze weet van chaos een homogeen geheel te maken, van bestaande woorden wervende zinnen te dichten en van vage ideeën concrete content te bouwen. Daarnaast is zij een prettig persoon die rustig, kritisch en onderzoekend samen met ons aan de slag is gegaan om onze website, mails en andere schrijfsels tot een professioneel geheel te maken.

Met effect: we ontvangen opvallend veel nieuwe aanvragen via onze website sinds de nieuwe websiteteksten live staan.

Heleen Siebert, Tandemkracht

Vakvrouw

Ida’s werkwijze is klip en klaar, duidelijk, en haar tekstwerk is aangenaam kort van stof. Er zit een tintje humor achter, maar ook nuchterheid. Dat spreekt mij aan. Ze is een vakvrouw en wil echt de puntjes op de i hebben.

Hannie ten Bruin, Laserpraktijk Aalten

Eerste aanvragen al binnen

“Dit is mijn voorstel voor een website waar jullie wél graag naar verwijzen.” Zo luidde de subtitel van Ida’s offerte, en toen had ze me meteen. Ze benoemde precies ons probleem. Live kunnen we namelijk prima vertellen wat we doen, maar online lukte dat niet.
Twee dagen na de livegang van onze nieuwe website ontvingen we de eerste aanvragen al. Zeker weten dus dat onze boodschap nu ook online overkomt.

Judith Rook, Flipped Professionals in Learning

Hoe gaat ze dit óóit doen

Waar ik eerst dacht ‘hoe gaat ze dit ooit doen’ heeft ze het fenomenaal weten op te schrijven. Fantastisch! Ik raad Ida van harte aan wanneer je op zoek bent naar persoonlijkheid en eigenheid, en als je je teksten krachtig in wilt laten koken.

Jelien Lammers, Boel Bewust

Tekst en beeld versterken elkaar

Ida is in staat om tekstwerk heel mooi in te korten. De kern van de boodschap is nu duidelijk en eenvoudig. Zonder schreeuwerige uitroeptekens. Wat we erg hebben gewaardeerd, is het meedenken over de vormgeving. Nu versterken tekst en beeld elkaar en dat was ons alleen nooit gelukt.

Anita Eeltink en Renate Grevers, Grip op Eetgedrag

Tekstbestendige website

Vakkundig, verfrissend en betrokken, van begin tot eindresultaat van onze prettige samenwerking. Dank je wel Ida, voor het Tekstbestendig maken van mijn website.

Ruben Lacet, Foto Atelier Achterhoek

Brij

Ida heeft gezorgd voor een frisse blik in mijn webteksten. Van een heleboel brij in mijn hoofd over wat ik precies allemaal doe, naar een duidelijk, krachtig verhaal.

Annette Smits van Annette Werkt

Onder de loep gelegd

Ida kan teksten zo schrijven dat 1: je bezoeker je pagina vindt en 2: je bezoeker de tekst ook daadwerkelijk leest. Klanten blijven langer op je site en ze krijgen een betere indruk van wie jij als ondernemer bent en wat je aanbiedt.
Wat ik ook opvallend vond aan samenwerken met Tekstbestendig: Ida legde me eerst onder de loep voordat ze ging schrijven. Ze stelde vragen waardoor ik me bewuster werd van waar ik mee bezig ben. En dat is de reden waarom ik graag met haar samenwerk.

John van Lochem, JOVL

Snel

Ida blinkt uit in beeldspraken. Ze schrijft geestig, helder, snel. In haar communicatie in de cursusgroep was ze net zo: problemen kaart ze snel aan en verder leest ze nuchter mee. Ze trekt haar eigen conclusies. Ontzettend fijn om mee te werken.

Kitty Kilian, docent De Blogacademie

Bedrijfsblind

Schrijven is een vak apart, en met Ida is het erg prettig samenwerken. Ze bekijkt de dingen met een tikje humor, daar waar ik zelf al een beetje bedrijfsblind was geworden. Ik kijk op een leuke en fijne samenwerking terug, die ik iedereen kan aanraden.

Sandra Ouwersloot, landelijk vakantiehuis Nieuw Navis

Verbaasd

Het verbaast me hoe veel je met weinig tekst kunt zeggen. Zelf wil je alles vertellen wat er mogelijk is. Ida kon heel goed verwoorden wat ik eigenlijk wilde zeggen. Mijn website past nu veel beter bij mijn bedrijf – qua taalgebruik, uitstraling en foto’s. De communicatie met Ida verliep soepel, snel en lekker laagdrempelig.

Erna Vaags, Eva Ondermode

Goed geluisterd

Ida werkt prettig, rustig, gedegen. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wil en daarbij aangesloten. 

Anne Zwerus, van A tot Z coaching

Veeleisend

Het schrijven van een Over-pagina op mijn website stelde ik steeds uit. Geen tijd, wel ideeën. Geen samenhang, wel veeleisend. Toen ik met Ida zat te brainstormen over mijn teksten, leek me dat dan ook een goed moment om deze taak uit handen te geven. Een goede zet, want de tekst die Ida aanleverde was de spijker op z’n kop.

Jessie te Grotenhuis, byJessie

Terug

Ida is gewoon heel erg goed, nuchter, hardwerkend, slim, komt haar afspraken na en haalt haar doelen. Ik zou haar zó terug willen als collega.

Manus Willemsen

Snel klaar

Ida geeft vriendelijke feedback, met humor. Maar ze wees me heel duidelijk op mijn verbeterpunten. Vroeger wilde ik teksten vooral snel klaar hebben. Nu besteed ik meer tijd aan de vorm.

Cindy Esseling, Veilig Verkeer Nederland

Écht een talent

Ik dacht dat ik best aardig kon schrijven, maar wat ben ik opgelucht dat ik mijn webteksten heb uitbesteed aan Ida. Zij wist mijn verhaal te transformeren in een kristalheldere tekst die leest als een trein. Ze heeft woorden gegeven aan wie ik ben en wat ik te bieden heb. Tegelijkertijd voelt de lezer dat het voor hem of haar geschreven is. Dat is niet alleen echt knap, dan heb je gewoon écht een talent. Ida, enorm bedankt daarvoor.

Manon van Noort, organisatieadviseur en coach

Dit is wat zij ervan vinden. Heb jij graag een eigen mening?

The proof is in the pudding. Schotel je tekstvraag gerust aan me voor >>