Wat vinden ze eigenlijk van Tekstbestendig?

Lees hieronder wat opdrachtgevers zoal zeggen.

 

Een topper. Nog nooit zo’n opluchting gevoeld

Ik heb met ontzettend veel copywriters gewerkt. Met Ida voelde ik voor het eerst dat ik het schrijfproces los durfde te laten. Het was zo’n opluchting dat het tekstwerk uitbesteed was aan een topper en een expert. Dat gevoel heb ik bijna nog nooit gehad in een samenwerking. Heerlijk.

Mariëlla Serra, Serra coachingBrij in mijn hoofd

Ida heeft gezorgd voor een frisse blik in mijn webteksten. Van een heleboel brij in mijn hoofd over wat ik precies allemaal doe, naar een duidelijk, krachtig verhaal.

Annette Smits van Annette WerktUit de tent gelokt

Ik was erg zoekende. Ida is meedenkend én prikkelend. Ze lokte me een beetje uit de tent, en dat had ik nodig.

Anna Wolthaus van Flipped, professionals in learningVakvrouw

Ida’s werkwijze is klip en klaar, duidelijk, en haar tekstwerk is aangenaam kort van stof. Er zit een tintje humor achter, maar ook nuchterheid. Dat spreekt mij aan.

Ze is een vakvrouw en wil echt de puntjes op de i hebben. Ik raad haar van harte aan.

Hannie ten Bruin, Laserpraktijk AaltenAnders kijken

De Webtekst-sessie kwam op het juiste moment. We waren niet tevreden over onze webteksten en we kwamen zelf geen stap verder met schrijven. Ik ben blanco aan de sessie begonnen, maar ik ben vol nieuwe inzichten weer naar huis gegaan. Ik kijk nu op een andere manier naar webtekstschrijven. Minder vanuit ons product, meer vanuit de lezer. Dat leer je bij Ida.

Simone Lobles, HokamixHoe gaat ze dit ooit doen

Waar ik eerst dacht ‘hoe gaat ze dit ooit doen’ heeft ze het fenomenaal weten op te schrijven. Fantastisch!

Ik raad Ida van harte aan wanneer je op zoek bent naar persoonlijkheid en eigenheid, en als je je teksten krachtig in wilt laten koken. Dankjewel Ida voor je mooie werk.

Jelien Lammers, Boel BewustTekst en beeld versterken elkaar

Ida is in staat om tekstwerk heel mooi in te korten. De kern van de boodschap is nu duidelijk en eenvoudig. Zonder schreeuwerige uitroeptekens.

Wat we erg hebben gewaardeerd, is het meedenken over de vormgeving. Nu versterken tekst en beeld elkaar en dat was ons alleen nooit gelukt.

Anita Eeltink en Renate Grevers, team Grip op EetgedragHelder en snel

Ida heeft mij ondersteund bij de opzet van een digitale nieuwsbrief in Mailchimp. Mijn ervaring is dat ze helder en snel werkt, en goed luistert naar wat je wil.

Wilma te Paske, praktijk voor bewustwording en zelfontwikkelingBedrijfsblind

Schrijven is een vak apart, en met Ida is het erg prettig samenwerken. Ze bekijkt de dingen met een tikje humor, daar waar ik zelf al een beetje bedrijfsblind was geworden.

Ik kijk op een leuke en fijne samenwerking terug, die ik iedereen kan aanraden.

Sandra Ouwersloot, landelijk vakantiehuis Nieuw NavisZin in schrijven

We liepen helemaal vast met de webteksten en we kwamen geen meter meer vooruit. Daarom boekten mijn collega en ik de Webtekst-sessie. Ida gaf een duidelijke en leerzame training, met een prima tempo en veel tips. Nu weet ik waar ik moet beginnen én: nu heb ik ook weer zin in schrijven!

Sacha Gertsen, Kroeske bv
(PS: de lunch was ook heerlijk.)Verbaasd

Het verbaast me hoe veel je met weinig tekst kunt zeggen. Zelf wil je alles vertellen wat er mogelijk is. Ida kon heel goed verwoorden wat ik eigenlijk wilde zeggen.

Mijn website past nu veel beter bij mijn bedrijf – qua taalgebruik, uitstraling en foto’s. De communicatie met Ida verliep goed; soepel en snel, lekker laagdrempelig.

Erna Vaags, Eva OndermodeVeeleisend

Het schrijven van een ‘over mij’ pagina op mijn eigen website stelde ik steeds uit. Geen tijd. Wel ideeën. Geen samenhang. Wel veeleisend.

Toen ik met Ida van Tekstbestendig zat te brainstormen over mijn teksten, leek me dat dan ook een goed moment om deze taak uit handen te geven. Een goede zet, want de tekst die Ida aanleverde was de spijker op z’n kop.

Jessie te Grotenhuis, byJessieSnel klaar

Prettig in het traject: de vriendelijke feedback van Ida, met humor. Maar ze wees me heel duidelijk op mijn verbeterpunten. Vroeger wilde ik teksten vooral snel klaar hebben. Nu besteed ik meer tijd aan de vorm.

Cindy Esseling, Veilig Verkeer Nederland


Dit is wat zij ervan vinden. Heb jij graag een eigen mening?

The proof is in the pudding. Schotel je tekstvraag gerust aan me voor >>