Wat vinden ze eigenlijk van Tekstbestendig?

Lees hieronder wat opdrachtgevers zoal zeggen.


Veelzijdige tekstkameleon

Ida is een veelzijdige tekstkameleon. Ze heeft zowel de nieuwe teksten van mijn websites als mijn nieuwe boek herschreven. Met humor, scherpte en focus weet ze de hoofd- van bijzaken te onderscheiden en het geheel veel krachtiger te presenteren. Ik ben enorm blij met haar vakmanschap en ik hoop op een lange samenwerking.

Richard de Leth, OERsterkEen topper. Nog nooit zo’n opluchting gevoeld

Ik heb met ontzettend veel copywriters gewerkt. Met Ida voelde ik voor het eerst dat ik het schrijfproces los durfde te laten. Het was zo’n opluchting dat het tekstwerk uitbesteed was aan een topper en een expert. Dat gevoel heb ik bijna nog nooit gehad in een samenwerking. Heerlijk.

Mariëlla Serra, Serra coachingWebsite beter vindbaar en meer bezoekers

Mijn website www.ouderoverleg.nl is een stuk beter vindbaar door Ida’s teksten. Ook heb ik nu aantoonbaar meer bezoekers en meer aanvragen via het contactformulier. Onze samenwerking verliep soepel en harmonieus bovendien. Heel prettig.

Marcel Mateman, Mateman Software ConsultancyUit de tent gelokt

Ik was erg zoekende. Ida is meedenkend én prikkelend. Ze lokte me een beetje uit de tent, en dat had ik nodig.

Anna Wolthaus, Flipped professionals in learningIk verwachtte wel iets

Ida neemt de tijd voor je, ze vraagt goed door en ze laat je nadenken over alle aspecten van je bedrijf. Haar teksten zijn een andere manier van presenteren. Geen ‘platte tekst’. Anders dan anders.
Ik had al gehoord dat Tekstbestendig goed is, dus ik verwachtte wel iets. En ja: Ida is top!

Camiel Helming, groenexpert gespecialiseerd in eetbare tuinen en voedselbossenVakvrouw

Ida’s werkwijze is klip en klaar, duidelijk, en haar tekstwerk is aangenaam kort van stof. Er zit een tintje humor achter, maar ook nuchterheid. Dat spreekt mij aan. Ze is een vakvrouw en wil echt de puntjes op de i hebben.

Hannie ten Bruin, Laserpraktijk AaltenHoe gaat ze dit óóit doen

Waar ik eerst dacht ‘hoe gaat ze dit ooit doen’ heeft ze het fenomenaal weten op te schrijven. Fantastisch! Ik raad Ida van harte aan wanneer je op zoek bent naar persoonlijkheid en eigenheid, en als je je teksten krachtig in wilt laten koken. Dankjewel Ida voor je mooie werk.

Jelien Lammers, Boel BewustTekst en beeld versterken elkaar

Ida is in staat om tekstwerk heel mooi in te korten. De kern van de boodschap is nu duidelijk en eenvoudig. Zonder schreeuwerige uitroeptekens. Wat we erg hebben gewaardeerd, is het meedenken over de vormgeving. Nu versterken tekst en beeld elkaar en dat was ons alleen nooit gelukt.

Anita Eeltink en Renate Grevers, Grip op EetgedragTekstbestendige website

Vakkundig, verfrissend en betrokken, van begin tot eindresultaat van onze prettige samenwerking. Dank je wel Ida, voor het Tekstbestendig maken van mijn website. Heel graag tot een volgende samenwerking!

Ruben Lacet, Foto Atelier AchterhoekBrij in mijn hoofd

Ida heeft gezorgd voor een frisse blik in mijn webteksten. Van een heleboel brij in mijn hoofd over wat ik precies allemaal doe, naar een duidelijk, krachtig verhaal.

Annette Smits van Annette WerktWebsite gevonden én gelezen

Ida kan teksten zo schrijven dat 1: je bezoeker je pagina vindt en 2: je bezoeker de tekst ook daadwerkelijk leest. Het effect: klanten blijven langer op je site en ze krijgen een betere indruk van wie jij als ondernemer bent en wat je aanbiedt. Wat ik ook opvallend vond aan samenwerken met Tekstbestendig: Ida legde me eerst onder de loep voordat ze ging schrijven. Ze stelde vragen waardoor ik me bewuster werd van waar ik mee bezig ben. En dat is de reden waarom ik graag met haar samenwerk.

John van Lochem, JOVLSnel

Ida blinkt uit in beeldspraken. Ze schrijft geestig, helder, snel. In haar communicatie in de cursusgroep was ze net zo: problemen kaart ze snel aan en verder leest ze nuchter mee. Ze trekt haar eigen conclusies. Ontzettend fijn om mee te werken

Kitty Kilian, docent De BlogacademieBedrijfsblind

Schrijven is een vak apart, en met Ida is het erg prettig samenwerken. Ze bekijkt de dingen met een tikje humor, daar waar ik zelf al een beetje bedrijfsblind was geworden. Ik kijk op een leuke en fijne samenwerking terug, die ik iedereen kan aanraden.

Sandra Ouwersloot, landelijk vakantiehuis Nieuw NavisZin in schrijven

We liepen helemaal vast met de webteksten en we kwamen geen meter meer vooruit. Daarom boekten mijn collega en ik de Webtekst-sessie. Ida gaf een duidelijke en leerzame training, met een prima tempo en veel tips. Nu weet ik waar ik moet beginnen én: nu heb ik ook weer zin in schrijven!

Sacha Gertsen, Kroeske bv
(PS: de lunch was ook heerlijk.)Strepen en corrigeren

Tja, bedenk maar eens goede teksten voor je website! Handen in het haar en typen maar? Dat bleek geen optie. Dus volgde ik de Webtekst-sessie van Tekstbestendig.
Ik dacht dat we in de sessie heel veel zouden gaan strepen en corrigeren in mijn conceptteksten, maar dat deden we juist niet. Ik heb vooral geleerd om in dialoog te schrijven. En ook heb ik geleerd om voor mijn lezer te schetsen waarom ik de oplossing voor zijn probleem ben.
De begeleiding van Ida was heel prettig. Goed georganiseerd, mooie opbouw, uitdagend. Haar rust en positiviteit geven vertrouwen.
De sessie was zo leuk dat ik diezelfde dag nog met mijn teksten aan de slag wilde.

Rinske ter Welle, KeuzeKunstVerbaasd

Het verbaast me hoe veel je met weinig tekst kunt zeggen. Zelf wil je alles vertellen wat er mogelijk is. Ida kon heel goed verwoorden wat ik eigenlijk wilde zeggen. Mijn website past nu veel beter bij mijn bedrijf – qua taalgebruik, uitstraling en foto’s. De communicatie met Ida verliep soepel, snel en lekker laagdrempelig.

Erna Vaags, Eva OndermodeDe sessie meteen aan anderen aangeraden

Anne ZwerusIk ben erg blij met de Webtekst-sessie! Het heeft me geholpen om mijn aanbod te verhelderen.
Ida werkt prettig, rustig, gedegen. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wil en ze heeft daarbij aangesloten. Ze heeft me echt ondersteund om op een bij mij passende manier te schrijven. Ik ga nu het gesprek aan met mijn lezer in plaats van vertellen hoe goed ik wel niet ben :-). Ik raad de sessie zeker aan, sterker nog: dat heb ik meteen na de sessie al gedaan.

Anne Zwerus, van A tot Z coachingVeeleisend

Het schrijven van een ‘over mij’ pagina op mijn eigen website stelde ik steeds uit. Geen tijd. Wel ideeën. Geen samenhang. Wel veeleisend. Toen ik met Ida van Tekstbestendig zat te brainstormen over mijn teksten, leek me dat dan ook een goed moment om deze taak uit handen te geven. Een goede zet, want de tekst die Ida aanleverde was de spijker op z’n kop.

Jessie te Grotenhuis, byJessieSnel klaar

Ida geeft vriendelijke feedback, met humor. Maar ze wees me heel duidelijk op mijn verbeterpunten. Vroeger wilde ik teksten vooral snel klaar hebben. Nu besteed ik meer tijd aan de vorm.

Cindy Esseling, Veilig Verkeer NederlandAnders kijken

De Webtekst-sessie kwam op het juiste moment. We waren niet tevreden over onze webteksten en we kwamen zelf geen stap verder met schrijven. Ik ben blanco aan de sessie begonnen, maar ik ben vol nieuwe inzichten weer naar huis gegaan. Ik kijk nu op een andere manier naar webtekstschrijven. Minder vanuit ons product, meer vanuit de lezer. Dat leer je bij Ida.

Simone Lobles, HokamixÉcht een talent

Ik dacht dat ik best aardig kon schrijven, maar wat ben ik opgelucht dat ik mijn webteksten heb uitbesteed aan Ida. Zij wist mijn verhaal te transformeren in een kristalheldere tekst die leest als een trein. Ze heeft woorden gegeven aan wie ik ben en wat ik te bieden heb. Tegelijkertijd voelt de lezer dat het voor hem of haar geschreven is. Dat is niet alleen echt knap, dan heb je gewoon écht een talent. Ida, enorm bedankt daarvoor.”

Manon van Noort, organisatieadviseur en coachDit is wat zij ervan vinden. Heb jij graag een eigen mening?

The proof is in the pudding. Schotel je tekstvraag gerust aan me voor >>