In 10 seconden weten wat ik doe?

Komt ‘ie: ik schrijf commerciële teksten zonder commerciële bijsmaak, voornamelijk voor ZZP’ers. Soms maak ik een uitstapje naar overheid en non-profit.

 

En dit is de langere versie

 

Als je mij op straat tegenkomt, loop je me gemakkelijk voorbij

Met mijn 1 meter 65, de ingetogen kledingstijl en zero make-up heb ik eerder de looks van een heggenmus dan van een paradijsvogel.

Geen probleem. Ik moet het van de inhoud hebben 😉

 

Dat geldt ook voor jouw website

De vormgeving kan nog zo gelikt zijn, maar: als je niet heel duidelijk vertelt wat je doet en voor wie, haakt je lezer af. Zonde.

Want lezers zijn je potentiële klanten,
potentiële klanten worden prospects,
prospects worden –

goed, je snapt het. Die lezer moet in beweging komen.

Ik zet je verhaal zo neer dat je lezer zich achter de oren krabt en zegt: “Hier is iemand die me écht verder kan helpen.”

En dan bedoelt ‘ie jou.

 

Je kunt bij me terecht voor drie services:

  • Copy Compleet: al je website-teksten in één keer en van alle kanten kloppend
  • Sales Copy: je dienstenpagina’s 100% op orde, zodat je lezer vanzelf snapt waarom jij the place to be bent
  • Constant Copy: een abonnement op mijn pen, zodat je zelf niet hoeft te zwoegen

Alle diensten hebben dezelfde insteek: ik schrijf, jij legt je pen aan de kant. Of je gaat iets doen waar jij goed in bent.

Prima deal, toch?

 

Ik ben dol op tweedehands spullen

Maar ik hou niet van tweedehands teksten.

Want er wordt veel gekopieerd, hoor. Lekker makkelijk, ja. En als je het een beetje handig aanpakt, kom je er nog mee weg ook.

Maar waarom zou je? Je hebt genoeg in huis voor een eigen verhaal. Daar heb je andermans tekst helemaal niet voor nodig.

Mijn teksten zijn nagelnieuw, en jij bent altijd de eerste eigenaar. Met iets anders zou je geen genoegen moeten nemen.

Grijs washandje

Toen ik Ida vroeg wat ze van onze website vond, zette ik me schrap. Ida’s kritiek is zelden mals, maar altijd terecht en gefundeerd. “De site is als een wit washandje dat door de bonte was is gegaan”, zei ze. “Grijs dus”, voegde ze er nog aan toe. Ik moest hard lachen. Dat was de spijker op z’n kop. En hier was iemand die het gewoon even zei.

Ida leerde me dat waar ik voor sta ook gewoon ‘gedrukt’ mag staan. Een standpunt innemen, een punt maken. Dat is niet grijs, maar uitgesproken kleurrijk.

 

Anna Wolthaus, Flipped professionals in learning

Privé CV

Sinds 2010 woon ik samen met Martijn. We zijn met zijn tweeën, en dat bevalt prima. We kunnen dan ook behoorlijk goed met en zonder elkaar.

Als ik niet werk, rommel ik graag wat in de tuin, in de hoop dat ik groene vingers krijg. Ze beginnen langzaam wat te verkleuren, geloof ik.

Mijn grote trots is ons zomerverblijf, de Tiny Hut. Een compleet ingericht houten huisje op wielen, op fietsafstand van ons huis. Daar, in het buitengebied, zitten we graag naar de weilanden te staren.

Of: we wórden aangestaard. Door boer Hans’ koeien.

Wil je nóg meer weten?

Dan moesten we maar eens afspreken.

Of: lees de bijsluiter.
En: lees waarom ik houd van échte gesprekken.