Wat vinden ze eigenlijk van Tekstbestendig?

Lees hieronder wat opdrachtgevers zoal zeggen.


“Tekstwerk met humor en nuchterheid. Dat sprak mij aan.” (Hannie ten Bruin, Laserpraktijk Aalten)

Bij Ida heb ik een van mijn folders laten herschrijven. Haar werkwijze is klip en klaar, duidelijk, en haar tekstwerk is aangenaam kort van stof. Er zit een tintje humor achter, maar ook nuchterheid. Dat sprak mij aan.

Ida is een vakvrouw en wil echt de puntjes op de i hebben. Ik raad haar van harte aan!“Fenomenaal!” (Jelien Lammers, Boel Bewust)

Ik ben echt verwonderd hoe prachtig Ida mijn uitleg over mijn werk heeft weten te vangen in woorden die kloppend zijn bij mij.

Waar ik eerst dacht ‘hoe gaat ze dit ooit doen’ heeft ze het fenomenaal weten op te schrijven. Fantastisch!

Ik raad Ida van harte aan wanneer je op zoek bent naar persoonlijkheid en eigenheid, en als je je teksten krachtig in wilt laten koken. Dankjewel Ida voor je mooie werk!“Wat we erg hebben gewaardeerd, is het meedenken over de vormgeving.” (Anita Eeltink en Renate Grevers, team Grip op Eetgedrag)

Ida heeft ons geholpen bij het maken van de folder Grip op je eetgedrag. 

Ze bleek in staat om het tekstwerk heel mooi in te korten. De kern van de boodschap is nu duidelijk en eenvoudig. Zonder schreeuwerige uitroeptekens.

Wat we erg hebben gewaardeerd, is Ida’s meedenken over de vormgeving. Nu versterken tekst en beeld elkaar en dat was ons alleen nooit gelukt.

Schrijven is echt een vak apart. We zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen Ida’s creativiteit van harte aanbevelen.“Helder, snel, luistert goed.” (Wilma te Paske, praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling)

Ida heeft mij ondersteund bij de opzet van een digitale nieuwsbrief in Mailchimp. Mijn ervaring is dat ze helder en snel werkt, en goed luistert naar jouw behoeften.“Schrijven is een vak apart.” (Sandra Ouwersloot, landelijk vakantiehuis NieuwNavis)

Schrijven is een vak apart, en met Ida is het erg prettig samenwerken. Ze bekijkt de dingen met een tikje humor, daar waar ik zelf al een beetje bedrijfsblind was geworden.

Ik kijk op een leuke en fijne samenwerking terug, die ik iedereen kan aanraden die een persoonlijke tekst wil.“Het verbaasde me hoe veel je met weinig tekst kan zeggen.” (Erna Vaags, Eva Ondermode)

Het verbaasde me hoe veel je met weinig tekst kunt zeggen. Zelf wil je alles vertellen wat er mogelijk is. Ida kon, door goed te luisteren en mijn oude site te bekijken, heel goed verwoorden wat ik eigenlijk wilde zeggen.

Mijn website past nu veel beter bij mijn bedrijf – qua taalgebruik, uitstraling en foto’s. De communicatie met Ida verliep goed; soepel en snel, lekker laagdrempelig.

Al met al ben ik erg tevreden met het resultaat.“De tekst was de spijker op z’n kop.” (Jessie te Grotenhuis, byJessie)

Het schrijven van een ‘over mij’ pagina op mijn eigen website stelde ik steeds uit. Geen tijd. Wel ideeën. Geen samenhang. Wel veeleisend.

Toen ik met Ida van Tekstbestendig zat te brainstormen over mijn teksten, leek me dat dan ook een goed moment om deze taak uit handen te geven. Een goede zet, want de tekst die Ida aanleverde was de spijker op z’n kop.

Best spannend, want persoonlijk vind ik dat de tekst echt bij mij moet passen, maar dat is haar erg goed gelukt!


Dit is wat zij ervan vinden. Heb jij graag een eigen mening?

The proof is in the pudding. Schotel je tekstvraag gerust aan me voor.