Wat vinden ze eigenlijk van Tekstbestendig?

Lees hieronder wat opdrachtgevers zoal zeggen.

 

“De brij in mijn hoofd werd een krachtig verhaal”

Ida heeft gezorgd voor een frisse blik in mijn webteksten! Van een heleboel brij in mijn hoofd over wat ik precies allemaal doe, naar een duidelijk, krachtig verhaal.

Annette Smits van Annette Werkt“Tekstwerk met humor en nuchterheid, dat sprak mij aan” 

Bij Ida heb ik een van mijn folders laten herschrijven. Haar werkwijze is klip en klaar, duidelijk, en haar tekstwerk is aangenaam kort van stof. Er zit een tintje humor achter, maar ook nuchterheid. Dat sprak mij aan.

Ida is een vakvrouw en wil echt de puntjes op de i hebben. Ik raad haar van harte aan!

Hannie ten Bruin, Laserpraktijk Aalten“Fenomenaal”

Ik ben echt verwonderd hoe prachtig Ida mijn uitleg over mijn werk heeft weten te vangen in woorden die kloppend zijn bij mij.

Waar ik eerst dacht ‘hoe gaat ze dit ooit doen’ heeft ze het fenomenaal weten op te schrijven. Fantastisch!

Ik raad Ida van harte aan wanneer je op zoek bent naar persoonlijkheid en eigenheid, en als je je teksten krachtig in wilt laten koken. Dankjewel Ida voor je mooie werk!

Jelien Lammers, Boel Bewust“Tekst en beeld versterken elkaar”

Ida is in staat om tekstwerk heel mooi in te korten. De kern van de boodschap is nu duidelijk en eenvoudig. Zonder schreeuwerige uitroeptekens.

Wat we erg hebben gewaardeerd, is Ida’s meedenken over de vormgeving. Nu versterken tekst en beeld elkaar en dat was ons alleen nooit gelukt.

Anita Eeltink en Renate Grevers, team Grip op Eetgedrag“Helder, snel, luistert goed”

Ida heeft mij ondersteund bij de opzet van een digitale nieuwsbrief in Mailchimp. Mijn ervaring is dat ze helder en snel werkt, en goed luistert naar jouw behoeften.

Wilma te Paske, praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling“Schrijven is een vak apart”

Schrijven is een vak apart, en met Ida is het erg prettig samenwerken. Ze bekijkt de dingen met een tikje humor, daar waar ik zelf al een beetje bedrijfsblind was geworden.

Ik kijk op een leuke en fijne samenwerking terug, die ik iedereen kan aanraden die een persoonlijke tekst wil.

Sandra Ouwersloot, landelijk vakantiehuis Nieuw Navis“Het verbaasde me hoe veel je met weinig tekst kan zeggen”

Het verbaasde me hoe veel je met weinig tekst kunt zeggen. Zelf wil je alles vertellen wat er mogelijk is. Ida kon, door goed te luisteren en mijn oude site te bekijken, heel goed verwoorden wat ik eigenlijk wilde zeggen.

Mijn website past nu veel beter bij mijn bedrijf – qua taalgebruik, uitstraling en foto’s. De communicatie met Ida verliep goed; soepel en snel, lekker laagdrempelig.

Erna Vaags, Eva Ondermode“De tekst was de spijker op z’n kop”

Het schrijven van een ‘over mij’ pagina op mijn eigen website stelde ik steeds uit. Geen tijd. Wel ideeën. Geen samenhang. Wel veeleisend.

Toen ik met Ida van Tekstbestendig zat te brainstormen over mijn teksten, leek me dat dan ook een goed moment om deze taak uit handen te geven. Een goede zet, want de tekst die Ida aanleverde was de spijker op z’n kop.

Best spannend, want persoonlijk vind ik dat de tekst echt bij mij moet passen, maar dat is haar erg goed gelukt.

Jessie te Grotenhuis, byJessie“Ik wilde leren schrijven zoals Ida: origineel en creatief. Daarom heb ik haar ingeschakeld als tekstcoach”

Prettig in het traject: het werken met echte teksten, waardoor ik alles meteen in de praktijk kon brengen. Zelf kunnen aangeven wanneer ik weer toe was aan een nieuwe tekst. De vriendelijke feedback van Ida, met humor, maar die me toch ook heel duidelijk wees op mijn verbeterpunten.

Of het creatieve schrijven gelukt is? Vroeger wilde ik teksten vooral snel klaar hebben. Nu besteed ik meer tijd aan de vorm. Ik herken mijn valkuilen nu gemakkelijker en kan deze ombuigen naar een betere tekst. Ik kan de tips van Ida direct toepassen in mijn werk, dus daar ben ik erg mee geholpen!

Cindy Esseling, Veilig Verkeer Nederland


Dit is wat zij ervan vinden. Heb jij graag een eigen mening?

The proof is in the pudding. Schotel je tekstvraag gerust aan me voor.